Hoe maak je matcha?

Pak een breed kommetje of matcha kom uit de kast (dit is makkelijk om de Matcha in te bereiden, een normale theekop is te smal)

Schep dan 1 klein theelepeltje Matchapoeder in de kom of 2 schepjes met de Matcha bamboe lepel

Voeg een klein scheutje water toe en roer de poeder met een Matcha kloppertje tot een egaal papje

Laat 80-100 ml kokend water afkoelen tot ongeveer 75-80 graden en giet dit in de kom

Gebruik dan het kloppertje om de Matcha te mengen tot er een mooi schuimlaagje op zit. Je doet dit door met het kloppertje stevige M of W bewegingen in de kom te maken.

Dan is je Matcha klaar om te drinken!

Kasumi is perfect voor de dagelijkse portie Matcha. Deze bereide Matcha is zeer aromatisch, intens groen en overtuigt met zacht en licht zoete tonen.

*Gecertificeerd organisch NL-BIO-01

 

30 gram - dosering 1gram per portie