Theecadeau

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau, dan bij je bij Ms. Tea aan het goede adres! Wij maken een cadeau voor jou op maat. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een verrassingspakket met thee, zelf thee uitzoeken of er echt een feestje van maken door er nog een leuk theeservies, theezeefjes of een bewaarblik bij te doen. Bij Ms. Tea maken we er dan een leuk geheel van. Je kan natuurlijk ook kiezen voor 1 van onze abonnementen, deze zijn er al vanaf 1 maand en voor iedereen is er wat wils. 

 

Wil jij het cadeau zelf geven dan sturen wij het gewoon naar jouw huisadres, maar wil je iemand verrassen met een cadeautje per post? Dat kan natuurlijk ook, geef dan bij de verzendgegevens aan dat het cadeautje naar een ander adres verzonden mag worden en schrijf bovendien welke tekst er op het kaartje mag, dan schrijven wij deze op een leuke kaart en doen deze bij het cadeau.

 

Neem contact met ons op per mail of via de contactpagina voor de mogelijkheden! Er zijn er genoeg! 

Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden, voor een leuk en passend cadeau! 

Ben jij op zoek naar een leuk cadeautje voor een echte theedrinker? Dan is dit pakketje zeker iets voor jou! Een hartvormig blik met een hartvormige theeknijper en een thee naar keuze! Natuurlijk pak ik het leuk in!

Cadeaubon

€ 5,00

Cadeaubon

€ 5,00

Op zoek naar een leuk cadeau? De giftcard van Ms. Tea is het cadeau voor de theeliefhebber!  Kies een bedrag naar keuze. Verzending is per post (we maken er een echt cadeautje van) of per mail, je ontvangt deze dan in een PDF bestand. 

Theeblik

Deze blikjes kun je per stuk kopen, laten bedrukken met een tekst naar keuze en laten vullen met een thee naar keuze.

Hoe werkt het?

🍃 Kies een blikje van 100 gram

🍃 Kies een thee uit 

🍃 Geef bij de opmerkingen de tekst door die op het blikje mag komen

🍃Levertijd 3-4 dagen in verband met bedrukken.

Geef bij de opmerkingen ook aan welke tekst er in het kaartje mag en je ontvangt een leuk cadeau.