Wie is het gezicht achter Ms.Tea? Thats me Amy, hier op de foto met mijn gezin (man Johnny en twinboys Lucas & Valentijn). Naast Ms.Tea werk ik ook nog als doktersassistente in het ziekenhuis op de polikliniek chirurgie, wat ik nog steeds geweldig vind! 
 
Waarom ben ik gestart met Ms.Tea?
Ik heb altijd al een liefde voor thee & koffie gehad en kreeg een mooie kans om deze webshop op te zetten, deze heb ik dan ook in goed overleg samen met mijn man opgezet, hij ondersteunt mij waar hij kan bij Ms.Tea.
Ms. Tea staat voor mooie, kwalitatief goede en vooral lekkere losse thee. Natuurlijk kun je ook alle theebenodigdheden bij mij vinden, ik blijf op zoek gaan naar nieuwe accessoires en natuurlijk de beste losse thee. Losse thee is er in zoveel verschillende soorten, dat het assortiment na proeven en testen dan ook steeds groter wordt.

Daarbij passen we natuurlijk aan naar de seizoenen.

 

Onze jongens zijn gek op de ijsthee (zomer zotheid), voordeel hiervan is dat ze een stuk minder suikers binnen krijgen dan met de gewone ijsthee uit een pak. Mijn favorieten op dit moment zijn ook de ijstheevarianten, heerlijk in de zomer. Maar De rooibos zoete zonde, liefdevol en keizers 7 kostbaarheden staan ook heel hoog. Dagelijks probeer ik een andere thee, dus de favorietenlijst past nog weleens aan.
 
Als jullie nog vragen hebben, let me know!
Liefs Amy (ms.tea)
 
Volgen jullie mij ook al op Insta, Facebook of Linkedin? 
 

De leukste online shops

Ms.Tea staat samen met andere gedreven en enthousiaste ondernemers op de leukste online shops!

Waar ik natuurlijk heel trots op!

Neem jij ook snel een kijkje?

"When you support a small business, you're supporting a dream"